دستور پخت پنکیک طلایی و خوشرنگ

دستور پخت پنکیک طلایی و خوشرنگ

مواد لازم پنکیک طلایی و خوشرنگ

    پودر پن کیک رشد
    تخم مرغ 2 عدد
    3/4 لیوان شیر یا آب
    1 قاشق غذا خوری روغن

مراحل تهیه پنکیک طلایی و خوشرنگ
20 دقیقه

    همه مواد را باهم مخلوط کرده با همزن دستی به مدت 2 دقیقه مخلوط میکنیم تا یکدست شود سپس تابه ای نچسب را روی شعله قرار داده تا گرم شود مایع را با یک پیمانه و ملاقه از وسط قابلمه به صورت یکنواخت و کم کم اضافه کنید

    وقتی روی پن کیک حباب های زیاد و ریزی زد اون رو برگردونید اگر دیدید ک پن کیک شما به کف ماهیتابه میچسبد کافیه فقط به مقدار خیلی کم و با لیسک کف ماهیتابه را چرب کنید. برای تزئین و طعم دادن از عسل.، مارمالاد، سس شکلات و یا مربای تمشک آلبالو استفاده کنید




مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Rosendo گام سبز تیم الماس های فوراور هلیوم تجهیزات آشپزخانه صنعتی طوس دانش آموزان Christy بهبودی و سلامتی